Selecteer een pagina

Tip 1: Begin optijd!

Het klinkt als een schot voor open doel, en dat is het misschien ook wel. Maar met het per september losgebarsten verlengingsseizoen ligt de eerste prioriteit vaak niet bij het BPF-onderzoek. Ten onrechte wat ons betreft. Een BPF-onderzoek kan, afhankelijk van de complexiteit, soms enkele weken tot maanden in beslag nemen. Het komt helaas maar al te vaak voor dat adviseurs ons pas begin december benaderen omdat het dossier vast loopt op een mogelijk BPF-risico. In een dergelijk korte maand is vaak niet haalbaar om een terdege onderzoek uit te voeren. Als het een eenvoudig dossier was, had u het immers zelf al geregeld.

Zorg er daarom voor dat u tijdig uw relatie informeert over dit onderzoek en ook tijdig voldoende informatie verzameld. Ook dit is veelal een struikelblok, een werkgever heeft niet altijd de benodigde informatie direct voor handen.

Hulp nodig bij uw BPF-onderzoek of wilt u het BPF-onderzoek helemaal uit besteden? Neem dan direct contact met ons op. U bereikt ons via 0228-222118 of info@bpfexpertisecentrum.nl