Selecteer een pagina

Als pensioenadviseur bent u volgens de leidraad van de AFM verplicht een BPF- en cao-onderzoek uit te voeren. Voor veel adviseurs geldt dat dit een van de lastigste onderdelen is van een integraal pensioenadvies. Loopt u ook tegen problemen aan of vindt u het gewoon prettig als iemand met verstand van zaken met u meekijkt? Maak dan kennis met het BPF Expertisecentrum!

Het BPF Expertisecentrum is een initiatief dat voortkomt uit een project bij een van de grotere verzekeraars in Nederland. Hierdoor heeft het BPF Expertisecentrum een track record van meer dan  8.000(!) bpf-/cao-dossiers . U als pensioenadviseur kunt gebruik maken van de kennis en ervaring die wij als BPF Expertisecentrum hierbij hebben opgedaan.

Door onze goede contacten met de bedrijfstakpensioenfondsen en cao-partijen zijn wij in staat complexe pensioendossiers snel en vakkundig vlot te trekken, maar kunnen wij ook een second opinion geven op het door u uitgevoerde onderzoek.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, wij komen het u graag uitleggen. U bereikt ons op een van de volgende telefoonnummers 06-29449828 (Robert), 06-83873145 (Patrick) of 06-53172462 (Harry). E-mailen kan natuurlijk ook: info@bpfexpertisecentrum.nl .